Profil

DKC shop bliver drevet at Dansk Karting Center der er verdens ældste forhandler af Tony Kart og Vortex motorer.

Dansk Karting Center er det ældste firma inden for Karting i Danmark med en historie der går mere end 40 år tilbage. Firmaet blev startet af Sven Neumann, en legende inden for karting.

 

Vi har igennem de mange år har opbygget en stor ekspertise inden for Karting, både inden for optimering af karten og tuning af motorer som har vundet mange løb national og internationalt.
 

Vi har idag lokaler i Ishøj hvor vi har mere end 400 m2 butik, lager og værksted.
 

Det er vor målsætning at vi skal være leveringsdygtige i alt hvad der er brug for inden for karting, og vi har et velassorteret lager hvor vi har næsten alt til en Tony Kart og til Vortex motorer.
Ud over dette lagerfører vi også et stort sortiment af tilbehør og forbrugsvarer.
 

Mange racer kørere har været igennem vort Racing Team i deres karriere. Kørere som Jan Magnussen, Nicolas Kiesa, Kris Nissen, Kristoffer Nygård, Allan Simonsen, Jason Watt og mange mange flere har alle på et tidpunkt i deres karriere været en del af vort Racing Team.
Jan Magnussen vandt sit første Verdensmesterskab i Karting hos Dansk Karting Center.

Jan Magnussen og Nicolas Kiesa blev efter nogle gode sæsoner hos Dansk Karting Center, fabrikskører for Tony Kart Racing Team.

Det sidste skud på stammen er Niclas Nielsen der har været en årrække hos Tony Kart Racing Team og i dag kører Formel 4 og Gokart hos KSM i Tyskland.